Particulier - Jaki.nl

Particulier

JAKI werkt al jarenlang voor professionals en particulieren. Wij maken hierbij geen onderscheid en gaan altijd voor kwaliteit en duurzame eindresultaten. Voor particulieren voeren wij de volgende werkzaamheden uit.

Kelderafdichtingen

Wij zijn specialist in het waterdicht maken van kelders en een begrip in Oost-Nederland. Bij nieuwbouw is het mogelijk om direct aan de buitenkant van de kelder af te dichten. Dit is het meest effectief en voorkomt veel problemen achteraf. Bij lekkages en schades die optreden bij bestaande kelders is het vaak alleen mogelijk om aan de binnenzijde af te dichten. Hiervoor hebben wij verschillende systemen.

Betonrenovaties

Voor particulieren voeren wij veel betonrenovaties uit aan balkons en galerijen. Afhankelijk van de situatie kiezen wij een passende oplossing.

Injectiewerk tegen optrekkend vocht

Optrekkend vocht zorgt voor een slecht leefkwaliteit. Om te voorkomen dat het vocht in de woonkamer komt, versperren we de vochtdoorslag. Hierdoor krijg je weer een droge kamermuur.

Met de keuze voor JAKI kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wij werken met hoogwaardige systemen en werken uitsluitend met vakmensen.

Snel offerte aanvragen


Laatste projecten

Vloerrenovatie Zoutloods
proj_1 Bekijk referentie
Betonreparatie en kitwerk flat
proj_1 Bekijk referentie
Sanadome, duurzame renovatie
proj_1 Bekijk referentie
Slangenburg te Doetinchem
proj_1 Bekijk referentie