Renoveren zwembaden? | Specialist in zwembadrenovatie | JAKI

Renoveren van zwembaden is een specialistisch werk

Bij het renoveren van zwembaden komen veel disciplines bij elkaar. JAKI beheerst deze disciplines als geen ander. Voor het aanbrengen van waterdichte aansluitingen, kitvoegen en coatingsystemen zijn wij de ideale partner. JAKI heeft jarenlange ervaring in het renoveren van bufferkelders, overloopgoten en kitvoegen.

Renoveren van bufferkelders

Met het renoveren van de buffelkelder bespaar je aanzienlijk op de onderhoudskosten. Denk hierbij aan besparing op arbeidsuren omdat kelders veel makkelijker schoon te maken zijn. Ook hoef je veel minder te spoelen waardoor je fors bespaart op gas, water en elektra. Daarnaast bespaar je op schoonmaakmiddelen en chemicaliën. Lees hier het artikel in "Zwembadbranche" over de renovatie van de bufferkelder van de Grote koppel in Arnhem.

Renoveren van goten

Het systeem voor bufferkelders passen wij ook toe bij goten, hiervoor geldt hetzelfde als bij de buffers. Er blijft nu minder vuil achter in de wanden waardoor de AOX waarde verbetert. Daarnaast pakken we het bouwkundige gedeelte ook grondig aan. Problematiek met hoge geluidsbelasting voor lesgevend personeel van water dat in de goot valt, verhelpen we door het aanbrengen van een schuine wand waardoor het water de goot in glijdt. Er zijn hiermee geluidsreducties gerealiseerd van 87dB naar 43dB.

Waterdichte lagen achter tegelwerk

Veel zwembaden zijn/worden betegeld. Om zekerheid te hebben m.b.t. de waterdichtheid brengen wij waterdichte lagen op de betonconstructie. Vervolgens kan er worden betegeld.

Coaten van zwembaden

Wij brengen regelmatig coatingsystemen aan bij zwembaden als eindafwerking.Een voorbeeld van een eindafwerking is Sanadome Nijmegen.

Onze werkwijze

1

Bufferkelder

2

Aanbrengen vochtscherm na gritstralen

3

Aanbrengen 2-componenten coating

4

Tweede rollaag 2-componenten coating

5

Gerenoveerde bufferkelder

6

Gecoat zwembad

Gratis & vrijblijvend advies zwembadrenovatie

Wij bieden oplossingen die aansluiten op de gewenste duurzaamheid en budgettaire ruimte. Een van onze experts zal contact met u opnemen om samen met u ter plaatse de mogelijkheden te bekijken voor het renoveren van uw zwembad. Daarna ontvangt u een gespecificeerde offerte. Alles geheel kosteloos en vrijblijvend!

Vrijblijvende offerte voor onderhoud van uw zwembad

Snel offerte aanvragen


Referenties

Vloerrenovatie Zoutloods
proj_1 Bekijk al onze referenties
Betonreparatie en kitwerk flat
proj_1 Bekijk al onze referenties
Sanadome, duurzame renovatie
proj_1 Bekijk al onze referenties