Zwembaden renoveren? Specialist sinds 1958 | JAKI

Last van lekkages of slechte kwaliteit zwemwater?

Wanneer beton lange tijd blootgesteld wordt aan water, treden er verschillende problemen op. Een van de meest voorkomende problemen zijn lekkages. Lekkages treden bijvoorbeeld op bij de kitvoegen, de overloopgoten en rond het tegelwerk.

Een ander bekend probleem wordt veroorzaakt in de bufferkelders. Door de aantasting van het beton, nestelen micro-organismen zich in het beton. Daardoor neemt de kwaliteit van het water af. U bent genoodzaakt steeds meer chloor te gebruiken.

Het resultaat: hogere kosten per liter water en op termijn kostbare herstelwerkzaamheden.

Zwembaden renoveren sinds 1958

JAKI is gespecialiseerd in het renoveren van zwembaden. Wij herstellen deze gebreken doelgericht en efficiënt. We kennen de aandachtspunten als geen ander, en hebben voor elk probleem een concrete oplossing.

De kosten per liter water nemen af, en de betonconstructie blijft jarenlang in topconditie. JAKI maakt beton beter sinds 1958.

Onze werkwijze

1

Bufferkelder

2

Aanbrengen vochtscherm na gritstralen

3

Aanbrengen 2-componenten coating

4

Tweede rollaag 2-componenten coating

5

Gerenoveerde bufferkelder

6

Gecoat zwembad

Renovatie bufferkelders

Door het renoveren van de bufferkelders, blijft het zwemwater langer schoon. Het water hoeft minder vaak gespoeld te worden, en de hoeveelheid chloor kan omlaag. U bespaart hierdoor niet alleen op chloor, maar ook op gas, water en elektra.

Het behandelen van de bufferkelders heeft nog een voordeel. De betonconstructie wordt minder snel aangetast door het water. Kostbare herstelwerkzaamheden blijven u bespaard.

Renovatie overloopgoten

Goten worden door ons op dezelfde manier behandeld, als de bufferkelders. De AOX-waarde wordt verbeterd omdat de goten minder vuil vasthouden.

Geluidsreductie

Wanneer het water in de goot valt, veroorzaakt dit een storend geluid. Lesgevend personeel wordt hier constant aan blootgesteld.

Door het aanbrengen van een schuine wand, glijdt het water de goot in. Met deze oplossing zijn geluidsreducties gerealiseerd van 87dB naar 43dB.

Renovatie Sanadome

Spa Hotel Sanadome hecht veel waarde aan de hygiëne en veiligheid van hun gasten. De oppervlakteafwerking moet aan strenge wet- en regelgeving voldoen. Sanadome investeert dan ook graag in het onderhoud van de baden. Zo zijn we in 2015 begonnen met het renoveren van de binnenbaden.

Denk aan het zoutwaterbad en whirpools, maar ook de garderobe en goten werden waar nodig gerenoveerd. In samenwerking met Nylo Food & Protective Coatings werden de baden gecoat en weer volledig waterdicht gemaakt.

Een zwembad na de renovatie

Gratis & vrijblijvend advies

Wij bieden oplossingen die aansluiten op de gewenste duurzaamheid en budgettaire ruimte. Een van onze experts zal contact met u opnemen om samen met u ter plaatse de mogelijkheden te bekijken voor het renoveren van uw zwembad. Daarna ontvangt u een gespecificeerde offerte. Alles geheel kosteloos en vrijblijvend!

Vrijblijvende offerte voor onderhoud van uw zwembad

Snel offerte aanvragen


  Referenties

  Balkonrenovatie appartementencomplex Arnhem
  proj_1 Bekijk al onze referenties
  Kunststof gietvloer
  proj_1 Bekijk al onze referenties
  Cementgebonden gietvloer
  proj_1 Bekijk al onze referenties