Alles over onze afdichtingstechnieken - JAKI

Afdichtingen

JAKI is gespecialiseerd in afdichtingstechnieken tegen overlast van water en vocht. Deze technieken passen wij toe in kelders, binnenmuren, gevels en bedrijfsvloeren. Hieronder volgt een overzicht van al onze afdichtingstechnieken.

Kelderafdichting binnenzijde

Lekkende kelders zijn een veelvoorkomend probleem. De ruimte wordt onbruikbaar en opgeslagen spullen worden aangetast door het vocht. Door een wisselende grondwaterstand, komt het vocht steeds weer terug.

Bij bestaande woningen lossen we dit op, door de kelder aan de binnenzijde af te dichten. Daardoor houden we vocht en water buiten de kelder en staan uw spullen veilig opgeslagen.

Meer over kelderafdichting binnenzijde

Kelderafdichting buitenzijde

Voor nieuwbouwwoningen hanteren wij een andere werkwijze. Omdat de woningen nog in aanbouw zijn, is het mogelijk om de kelder aan de buitenzijde af te dichten. Zo houden we water en vocht nog beter buiten de kelder, en zit u later niet met overlast door werkzaamheden.

Meer over kelderafdichting buitenzijde

Kittechnieken

Kittechnieken worden vooral ingezet wanneer er sprake is van mechanische of chemische belasting. Kit gebruiken we bijvoorbeeld voor de dilatatievoegen op galerijen. Een andere veel voorkomende toepassing is bij bedrijfsvloeren. Wanneer gewenst, werken wij met chemisch resistente kit. 

Meer over kittechnieken

Injecteren tegen optrekkend vocht

Vocht in uw woning zorgt voor verschillende problemen. Denk aan vochtplekken op de muur, schimmelvorming en een benauwd binnenklimaat. Een van de oorzaken van vochtproblemen is optrekkend vocht.

Met onze injectietechniek lossen wij uw vochtproblemen op. We injecteren de muren met hars. Deze hars wordt door de stenen opgezogen en dat resulteert in een horizontaal vochtscherm.

Meer over injecteren tegen optrekkend vocht

Gevels hydrofoberen

Gevels van woningen en gebouwen staan onder constante invloed van het weer. Vocht trekt in het beton of metselwerk. Dit zorgt voor problemen zoals vochtdoorslag, alg- en mosvorming, vorstschade en uitbloeiing.

Dit is niet representatief en zorgt op de lange termijn mogelijk voor hoge kosten. Door de gevels te reinigen en impregneren, wordt uw gevel weer als nieuw en voorkomen we dat de problemen opnieuw optreden.

Meer over gevels hydrofoberen

Snel offerte aanvragen


  Laatste projecten

  Balkonrenovatie appartementencomplex Arnhem
  proj_1 Bekijk referentie
  Kunststof gietvloer
  proj_1 Bekijk referentie
  Cementgebonden gietvloer
  proj_1 Bekijk referentie
  Zwembad renoveren in Opmeer
  proj_1 Bekijk referentie