Vloerrenovatie

Vloerrenovatie en reparatie


Een gladde vloer is onmisbaar op plekken als bedrijfshallen en magazijnen. Maar door het intensieve gebruik, verslechterd de staat van de vloeren. Op den duur krijgt u te maken met loszittende delen of gaten in het beton. 

Beschadigde vloeren zorgen voor onveilige situaties

Dit zorgt voor onveilige situaties. Een medewerker die zich verstapt, of een heftruck die uit balans raakt door een gat in de vloer.

Sinds 1958 voert JAKI renovaties en reparaties uit aan bedrijfsvloeren. Wij komen altijd op locatie de vloeren inspecteren, zodat we altijd de juiste oplossing voorstellen.

Focus op duurzame, rendabele oplossingen
Sinds 1958 actief in de bouw
Jaarlijks meer dan 250 succesvolle opdrachten

Reparatie of renovatie van de vloer?


In veel gevallen is renovatie niet nodig, maar volstaat een reparatie. JAKI heeft verschillende oplossingen voor verschillende problemen. Wanneer de vloer dermate beschadigd is dat reparatie niet mogelijk is, gaan we over tot renovatie. Meestal doen wij dit in de vorm van een cementgebonden gietvloer. 

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Gietvloeren

JAKI is de specialist in het aanbrengen en renoveren van gietvloeren in bedrijfshallen, winkels en magazijnen. Uitvoeringen die we doen: chemisch resistentie, anti-statisch, antislip en in enkele dage…

Coating vloeren

Coatingsystemen worden toegepast als bescherming en afwerking.

Cementgebonden gietvloer

JAKI brengt cementgebonden gietvloeren aan in diktes van 3 tot 70 mm. Voor duurzame, vlakke en slijtvaste vloeren en industriële toepassing met zware belasting.

Troffelvloeren

Een troffelvloer zorgt voor een naadloze vloerreparatie in één dag. Voor grote laagdiktes en zware belastingen, industriële ruimtes.

Scheur in bedrijfsvloer

De Jaki Flex Voeg is de oplossing bij scheuren in uw vloer. In een paar uur tijd een naadloze, vlakke vloer. Deze is flexibel, waterdicht en scheur overbruggend, bestand tegen spanning en beweging in …
1

Gietvloeren

JAKI heeft jarenlange ervaring in het aanbrengen van gietvloeren in bedrijfshallen, winkels en magazijnen. Deze ervaring staat garant voor doelgerichte adviezen en kwalitatieve, duurzame eindresultaten. De keuze voor de juiste gietvloer is afhankelijk van de ondergrond, de optredende belastingen en de gewenste functie en kleur. 

Coating vloeren

Coatingsystemen of kunststof vloeren worden toegepast als bescherming en afwerking. De keuze voor een geschikt vloersysteem hangt onder meer af van de ondergrond, de optredende belastingen en de gewenste esthetiek. Een kunststof vloer voorkomt het indringen van water of chemische stoffen. 

Cementgebonden gietvloer

Vloerrenovaties voeren wij veelal uit met hoogwaardige, cementgebonden gietvloeren. Deze gietvloeren brengen wij aan in uiteenlopende diktes van 3 tot 70 mm. Op deze manier zijn grote beschadigingen of hoogteverschillen weg te werken. Bijvoorbeeld bij de overgang van de ene naar de andere hal. 

Troffelvloeren

Troffelvloeren zijn geschikt voor grotere laagdiktes en zware belastingen. Om de chemische resistentie en reinigbaarheid van de troffelvloer te vergroten, sealen wij de troffelvloer. Een troffelvloer is een duurzame vloer met een mat uiterlijk. Deze brengen wij handmatig aan, eventueel op afschot.

Scheur in bedrijfsvloer

Scheuren in uw bedrijfsvloer zorgen voor verschillende problemen. Medewerkers kunnen struikelen of zich verstappen. Heftrucks rijden dagelijks over de beschadigde vloer. Dit veroorzaakt een klap voor de heftruckchauffeur en ook de lading kan beschadigen of van de heftruck vallen. Jaki Flex Voeg is dé oplossing.

Vrijblijvend advies of offerte

Vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte of advies op maat. Een van onze experts zal contact opnemen om samen ter plaatse de mogelijkheden te bekijken. Daarna ontvang je een gespecificeerde offerte. Alles geheel kosteloos en vrijblijvend! 

 

Laatste projecten


Cementgebonden gietvloer voor Autostore Systeem

De vloer van een grote bedrijfshal moet geschikt gemaakt worden voor het plaatsen van een Autostore Systeem.

Betonreparaties Silogebouw

Door achterstallig onderhoud is er sprake van vochtindringing. Voor het behoud van het silogebouw van Borgesius in Rotterdam is betonherstel noodzakelijk.

Balkon- en galerijrenovatie Nijmegen

Bij 8 appartementencomplexen in Nijmegen zijn diverse renovatiewerkzaamheden uitgevoerd aan balkons en galerijen.

Balkonrenovatie Arnhem

Bij een appartementencomplex  zijn de balkons ongeveer 20 jaar geleden voorzien van een nieuw coatingsysteem. Door weersinvloeden is de toplaag weer aan vervanging toe.

Vloer bedrijfshal renoveren

De bedrijfsvloer in de machinefabriek was in de loop van de jaren behoorlijk verontreinigd en beschadigd. Er zaten scheuren en naden in de bestaande vloer. 

Kunststof gietvloer aanbrengen in 8 uur

In 8 uur tijd een kunststof gietvloer aanbrengen in een hal van 4400 m2. Vakkundig en professioneel. Teamwerk van Jaki.

Supervlakke gietvloer voor Autostore Systeem

Een vereiste voor het aanleggen van een Autostore systeem in een bedrijfshal is dat de vloer supervlak is. 

Coaten busbaan Arnhem

De coating en belettering op de overdekte busbaan op het Centraal Busstation in Arnhem zijn aan vervanging toe.

 

Onderhoud bedrijfsvloer

Voor een groot metaalbewerkingsbedrijf in de Achterhoek doen wij regelmatig onderhoud aan de bedrijfsvloer. Hierbij worden de belijning, loopvlakken en betonschades aangepakt. 

Vloerdilatatie distributiecentrum

In één van de vele distributiecentra in Nederland hebben we onderhoud aan de dilataties in de bedrijfsvloer verricht.

Balkon- en galerijrenovatie Arnhem

Bij een flatgebouw in Arnhem waren de balkons en galerijen in slechte staat. Jaki heeft diverse renovatiewerkzaamheden uitgevoerd.

Zwembadrenovatie in Opmeer

Het beton in de bufferkelder van het zwembad was aangetast waardoor micro-organismen zich in het beton nestelden wat weer invloed heeft op de kwaliteit van het water.

Coaten zwembad Sanadome

Hygiëne en veiligheid spelen in Sanadome een cruciale rol. JAKI voert daarom regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit.

Betonreparatie en kitwerk flatgebouw

Bij een flatgebouw in Veenendaal was het beton in een slechte staat. JAKI heeft hierbij het kitwerk vervangen en het beton hersteld.

Brugrenovatie Aalten

Bij diverse bruggen in de gemeente Aalten heeft JAKI renovatiewerkzaamheden uitgevoerd.

Lijmwapening aanbrengen

Bij een productiebedrijf, waar de vloer zwaar belast wordt, zitten een aantal aanzienlijke boorgaten in de vloer. Hierbij is ook de wapening in de betonvloer doorboord en is de draagkracht te laag geworden. Dit kunnen we herstellen met koolstofvezelwapening

Kelderafdichting binnenzijde Slangenburg Doetinchem

Jaki heeft bij de Abdij in de Slangenburg te Doetinchem de kelder aan de binnenzijde afgedicht

Vloerrenovatie Zoutloods

In opdracht van Provincie Gelderland hebben we de vloer van de zoutloods gerenoveerd.

Balkon- en galerijrenovatie Zoetermeer

De balkongalerijen van een appartementencomplex van 20 verdiepingen hoog zijn door JAKI volledig gerenoveerd. 

Balkon- en galerijrenovatie Beekbergen

De balkons en galerijen van 51 appartementen van ouderen met een zorgvraag zijn door JAKI volledig gerenoveerd.