Afdichtingen

Specialist in afdichtingen


JAKI heeft een compleet afdichtingsprogramma waardoor vocht geen kans meer krijgt en (verdere) schades worden voorkomen. Deze technieken passen wij toe in kelders, binnenmuren, gevels en bedrijfsvloeren. Lees hieronder meer over onze verschillende afdichtingstechnieken.

 

 

Focus op duurzame, rendabele oplossingen
Sinds 1958 actief in de bouw
Jaarlijks meer dan 250 succesvolle opdrachten

Diensten binnen deze sector


Kelderafdichting binnenzijde

Kelderafdichting aan de binnenzijde wordt toegepast om vochtproblemen in kelders op te lossen. Het is belangrijk om dit op de juiste manier uit te voeren om duurzame resultaten te behalen. JAKI heeft …

Kelderafdichting buitenzijde

Kelderafdichting aan de buitenzijde is de meest effectieve manier om een kelder waterdicht te maken. Investeren in kelderafdichting bij nieuwbouw betaalt zich altijd terug.

Kittechnieken

Kittechnieken worden toegepast bij dilatatievoegen in galerijen, balkons en bedrijfsvloeren, maar ook als voegovergang tussen weg- en brugdek, bij vloer- en wandaansluitingen in bedrijfshallen of bij …

Injecteren tegen optrekkend vocht

Optrekkend vocht in de muren van je woning is een vervelend probleem. Het veroorzaakt vieze, natte plekken en zelfs schimmel op de muur. Ook zorgt het voor een ongezond binnenklimaat.

Hydrofoberen of impregneren gevels

Door het hydrofoberen ofwel impregneren van een oppervlak kan water het beton of metselwerk niet meer binnendringen.
1

Kelderafdichting binnenzijde

Lekkende kelders zijn een veelvoorkomend probleem. De ruimte wordt onbruikbaar en opgeslagen spullen worden aangetast door het vocht. Door een wisselende grondwaterstand, komt het vocht steeds weer terug.

Bij bestaande woningen lossen we dit op, door de kelder aan de binnenzijde af te dichten. Daardoor houden we vocht en water buiten de kelder en staan je spullen veilig opgeslagen.

Kelderafdichting buitenzijde

Voor nieuwbouwwoningen hanteren wij een andere werkwijze. Omdat de woningen nog in aanbouw zijn, is het mogelijk om de kelder aan de buitenzijde af te dichten. Zo houden we water en vocht nog beter buiten de kelder en zit u later niet met overlast door werkzaamheden.

Kittechnieken

Kittechnieken worden vooral ingezet wanneer er sprake is van mechanische of chemische belasting. Kit gebruiken we bijvoorbeeld voor de dilatatievoegen op galerijen. Een andere veel voorkomende toepassing is bij bedrijfsvloeren. Wanneer gewenst, werken wij met chemisch resistente kit. 

Injecteren tegen optrekkend vocht

Vocht in je woning zorgt voor verschillende problemen. Denk aan vochtplekken op de muur, schimmelvorming en een benauwd binnenklimaat. Een van de oorzaken van vochtproblemen is optrekkend vocht.

Met onze injectietechniek lossen wij de vochtproblemen op. We injecteren de muren met hars. Deze hars wordt door de stenen opgezogen en dat resulteert in een horizontaal vochtscherm.

Gevel hydrofoberen

Gevels van woningen en gebouwen staan onder constante invloed van het weer. Vocht trekt in het beton of metselwerk. Dit zorgt voor problemen zoals vochtdoorslag, alg- en mosvorming, vorstschade en uitbloeiing.

Dit is niet representatief en zorgt op de lange termijn mogelijk voor hoge kosten. Door de gevels te reinigen en impregneren, wordt jouw gevel weer als nieuw en voorkomen we dat de problemen opnieuw optreden.

Vrijblijvend advies of offerte

Vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte of advies op maat. Een van onze experts zal contact opnemen om samen ter plaatse de mogelijkheden te bekijken. Daarna ontvang je een gespecificeerde offerte. Alles geheel kosteloos en vrijblijvend! 

 

Cementgebonden gietvloer voor Autostore Systeem

De vloer van een grote bedrijfshal moet geschikt gemaakt worden voor het plaatsen van een Autostore Systeem.

Betonreparaties Silogebouw

Door achterstallig onderhoud is er sprake van vochtindringing. Voor het behoud van het silogebouw van Borgesius in Rotterdam is betonherstel noodzakelijk.

Balkon- en galerijrenovatie Nijmegen

Bij 8 appartementencomplexen in Nijmegen zijn diverse renovatiewerkzaamheden uitgevoerd aan balkons en galerijen.

Balkonrenovatie Arnhem

Bij een appartementencomplex  zijn de balkons ongeveer 20 jaar geleden voorzien van een nieuw coatingsysteem. Door weersinvloeden is de toplaag weer aan vervanging toe.

Vloer bedrijfshal renoveren

De bedrijfsvloer in de machinefabriek was in de loop van de jaren behoorlijk verontreinigd en beschadigd. Er zaten scheuren en naden in de bestaande vloer. 

Kunststof gietvloer aanbrengen in 8 uur

In 8 uur tijd een kunststof gietvloer aanbrengen in een hal van 4400 m2. Vakkundig en professioneel. Teamwerk van Jaki.

Supervlakke gietvloer voor Autostore Systeem

Een vereiste voor het aanleggen van een Autostore systeem in een bedrijfshal is dat de vloer supervlak is. 

Coaten busbaan Arnhem

De coating en belettering op de overdekte busbaan op het Centraal Busstation in Arnhem zijn aan vervanging toe.

 

Onderhoud bedrijfsvloer

Voor een groot metaalbewerkingsbedrijf in de Achterhoek doen wij regelmatig onderhoud aan de bedrijfsvloer. Hierbij worden de belijning, loopvlakken en betonschades aangepakt. 

Vloerdilatatie distributiecentrum

In één van de vele distributiecentra in Nederland hebben we onderhoud aan de dilataties in de bedrijfsvloer verricht.

Balkon- en galerijrenovatie Arnhem

Bij een flatgebouw in Arnhem waren de balkons en galerijen in slechte staat. Jaki heeft diverse renovatiewerkzaamheden uitgevoerd.

Zwembadrenovatie in Opmeer

Het beton in de bufferkelder van het zwembad was aangetast waardoor micro-organismen zich in het beton nestelden wat weer invloed heeft op de kwaliteit van het water.

Coaten zwembad Sanadome

Hygiëne en veiligheid spelen in Sanadome een cruciale rol. JAKI voert daarom regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit.

Betonreparatie en kitwerk flatgebouw

Bij een flatgebouw in Veenendaal was het beton in een slechte staat. JAKI heeft hierbij het kitwerk vervangen en het beton hersteld.

Brugrenovatie Aalten

Bij diverse bruggen in de gemeente Aalten heeft JAKI renovatiewerkzaamheden uitgevoerd.

Lijmwapening aanbrengen

Bij een productiebedrijf, waar de vloer zwaar belast wordt, zitten een aantal aanzienlijke boorgaten in de vloer. Hierbij is ook de wapening in de betonvloer doorboord en is de draagkracht te laag geworden. Dit kunnen we herstellen met koolstofvezelwapening

Kelderafdichting binnenzijde Slangenburg Doetinchem

Jaki heeft bij de Abdij in de Slangenburg te Doetinchem de kelder aan de binnenzijde afgedicht

Vloerrenovatie Zoutloods

In opdracht van Provincie Gelderland hebben we de vloer van de zoutloods gerenoveerd.

Balkon- en galerijrenovatie Zoetermeer

De balkongalerijen van een appartementencomplex van 20 verdiepingen hoog zijn door JAKI volledig gerenoveerd. 

Balkon- en galerijrenovatie Beekbergen

De balkons en galerijen van 51 appartementen van ouderen met een zorgvraag zijn door JAKI volledig gerenoveerd.