Terras laten reinigen

Terras laten reinigen en onderhoudsarm maken

Het reinigen en impregneren van het terras zorgt voor een jarenlang effect. 

  • Binnen een dag je terras als nieuw
  • Onkruid blijft lange tijd weg
  • Duurzaam & onderhoudsarm

Last van aanslag en onkruid op uw terras?


Aanslag en onkruid zorgen voor een onaangename sfeer op je terras. Bij mooi weer nodigt dat niet uit om lekker in de tuin te zitten. Ook in de gure maanden zorgen aanslag en onkruid, voor een nog deprimerender beeld.

Misschien heb je zelf het terras al eens schoongemaakt. Helaas is het plezier van korte duur. Voordat je het weet, zitten de tegels weer onder de aanslag en lijkt het onkruid met de dag te groeien. Zonde van al die uren werk.

Laat je terras binnen één dag reinigen

Laat je terras daarom professioneel reinigen door Jaki. Binnen een dag geniet je weer van je terras alsof het gister is gelegd. Door onze grondige aanpak, blijft jouw bestrating jarenlang onderhoudsarm.

  • Geniet weer volop van je tuin
  • Ook in de gure maanden ziet jouw terras er fris uit
  • Het verhoogt de waarde van je woning

Hoe gaan wij te werk?


Bestrating met aanslag en onkruid
1. Terras voor reiniging
2. Terras stoomreinigen
Bestrating stoomreinigen
Doden algen en schimmels
3. Doden algen en schimmels

Ook al lijkt de bestrating schoon, algen en schimmels blijven achter en zorgen snel voor nieuwe aanslag. Door het milieuvriendelijk doden van deze algen en schimmels, zijn ze ook echt weg.

4. Impregneren terras

Door het impregneren, hechten vuil en regen zich niet langer aan de tegels.

Impregneren bestrating
Kleurverdieper aanbrengen
5. Kleurverdieper aanbrengen
6. Eindresultaat
IMG 3404

Terras reinigen. Bekijk hoe het in zijn werk gaat

Aankomende jaren onderhoudsarm


Het terras wordt dag in dag uit blootgesteld aan weersinvloeden. Schimmels en algen vestigen zich op de tegels, met (groene) aanslag, onkruid en vuil als resultaat. Wanneer je zelf gaat schrobben, lijkt het terras schoon. Maar in werkelijkheid zitten de schimmels en algen nog steeds in de tegels. Daardoor komt de aanslag en het onkruid zo snel weer terug.

Bij Jaki doden wij de schimmels en algen. Uiteraard gebeurt dit 100% milieuvriendelijk. Vervolgens impregneren wij de tegels. Vuil en aanslag hechten zich niet meer aan de oprit. Door deze grondige aanpak, blijft jouw terras de aankomende jaren onderhoudsarm.