Kelderafdichting binnenzijde? | Specialist in kelderafdichting | JAKI

Last van een lekkende of vochtige kelder?

Wateroverlast in uw kelder is een serieus probleem. Opgeslagen spullen of voorraden worden aangetast en zijn niet meer te gebruiken. De kelder wordt onbruikbaar en dat is zonde van de ruimte. Bij bestaande woningen is het niet mogelijk om de kelder aan de buitenzijde af te dichten. Daar kunnen wij immers niet meer bij. Gelukkig bieden wij nog een andere optie aan.

Uw kelder aan de binnenkant waterdicht maken

Bestaande kelders dichten wij af via de binnenkant. Dit wordt ook wel een correctieve afdichting genoemd. Wij hebben al meer dan 1.000 kelders waterdicht gemaakt. Voordat we aan de slag gaan, inspecteren wij uw kelder zorgvuldig. We beoordelen het soort, de dikte en de bijzonderheden van de bestaande muren en vloeren. Het is belangrijk om ter plekke een zorgvuldige opname te maken. Bij de inspectie van de kelder nemen we uw wensen en de eigenschappen van de kelder op. Op basis hiervan bepalen we hoe we het beste resultaat kunnen behalen. Om de overlast te verhelpen en voorkomen, maken we gebruik van speciale injectietechnieken in combinatie met gespecialiseerde mortels.

Waarom lekt mijn kelder?

Vocht zoekt de weg van de minste weerstand. Meestal op plekken waar verschillende bouwdelen bij elkaar komen. Bijvoorbeeld de aansluiting tussen de muur en de vloer. Het kan ook zijn dat de lekkage pas later ontstaat, door verzakking van de woning. Het probleem komt keer op keer terug. Drukkend grondwater is hier de oorzaak van. De grondwaterstand wisselt. Ook het zakkende water na een hevige regenbui zorgt voor wateroverlast. Nu de regenbuien steeds extremer worden, zal ook de wateroverlast in uw kelder toenemen.

Onze werkwijze

1

Kelder met vochtproblemen/lekkage.

2

Saneren ondergrond.

3

Gesaneerde ondergrond.

4

Aanbrengen voorafdichting.

5

Aanbrengen dichtingslagen.

6

Eindresultaat afgedichte kelder binnenzijde inclusief druklaag.

Gratis vrijblijvende inspectie van uw kelder

Een van onze experts neemt contact met u op voor het maken van een afspraak. Samen bekijken we ter plaatse de mogelijkheden in de kelder. Daarna ontvangt u een gespecificeerde offerte. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

Zelf uw kelder waterdicht maken

Ons zusterbedrijf Kiwitz is een specialist in kelderafdichting producten. U kunt deze producten direct via de webshop van Kiwitz bestellen.

Vrijblijvende offerte voor het afdichten van uw kelder of gratis advies

Snel offerte aanvragen


  Referenties

  Balkonrenovatie appartementencomplex Arnhem
  proj_1 Bekijk al onze referenties
  Kunststof gietvloer
  proj_1 Bekijk al onze referenties
  Cementgebonden gietvloer
  proj_1 Bekijk al onze referenties