Kelderafdichting binnenzijde? | Specialist in kelderafdichting | JAKI

Lekke kelder aan de binnenzijde waterdicht maken

In geval van wateroverlast in de kelder van bestaande gebouwen is het vaak niet (meer) mogelijk om de buitenzijde van het gebouw af te dichten. Kelderafdichting aan de binnenzijde is dan vaak de oplossing. Dit wordt ook wel een correctieve afdichting genoemd. Het is belangrijk om ter plekke een zorgvuldige opname te maken. Bij de inspectie van de kelder stellen we het soort, de dikte en de bijzonderheden van de bestaande keldermuren vast.

Doorslaand vocht en drukkend grondwater

Doorslaand vocht in de kelder is een veelvoorkomend probleem. Meestal manifesteert doorslaand vocht zich bij de aansluiting van twee verschillende bouwdelen (bijvoorbeeld wand-vloeraansluiting), doorvoeren en/of verzwakte bouwdelen. Vocht zoekt de weg van de minste weerstand en zodra het zijn weg door de constructie heeft gevonden zal de lekkage structureel van aard zijn. Een wisselende grondwaterstand, zakwater na hevige regenbuien versterken de vochtoverlast. Om de vochtoverlast en lekkages te verhelpen en voorkomen maken we gebruik van speciale injectietechnieken in combinatie met gespecialiseerde mortels.

Zelf uw kelder waterdicht maken

Ons zusterbedrijf Kiwitz is een specialist in kelderafdichting producten. U kunt deze producten direct via de webshop van Kiwitz bestellen.

Onze werkwijze

1

Kelder met vochtproblemen/lekkage.

2

Saneren ondergrond.

3

Gesaneerde ondergrond.

4

Aanbrengen voorafdichting.

5

Aanbrengen dichtingslagen.

6

Eindresultaat afgedichte kelder binnenzijde inclusief druklaag.

Gratis vrijblijvende inspectie voor kelderafdichting aan de binnenzijde

Wij bieden de oplossingen die aansluiten op de gewenste duurzaamheid en budgettaire ruimte. Een van onze experts zal daarna contact met u opnemen om samen met u ter plaatse de mogelijkheden te bekijken in de kelder. Daarna ontvangt u een gespecificeerde offerte. Alles geheel kosteloos en vrijblijvend!

Vrijblijvende offerte voor het afdichten van uw kelder of gratis advies

Snel offerte aanvragen


Referenties

Vloerrenovatie Zoutloods
proj_1 Bekijk al onze referenties
Betonreparatie en kitwerk flat
proj_1 Bekijk al onze referenties
Sanadome, duurzame renovatie
proj_1 Bekijk al onze referenties