Last van een versleten keukenvloer?
Vloeren in de horeca moeten voldoen aan strenge wetten en regelgeving. Een onhygiënische vloer zorgt niet alleen voor hoge boetes en een eventuele sluiting.
Slechte hygiëne zorgt ook voor gevaren voor uw gasten. Een versleten keukenvloer is moeilijk schoon te maken. Etensresten blijven in naden en kieren zitten, waar bacteriën hun werk doen.
Een gietvloer is hiervoor de perfecte oplossing.
Specialist in gietvloeren voor horeca keukens
Bij JAKI weten wij als geen ander hoe je een gietvloer aanbrengt. Dat geldt ook voor vloeren in de horeca. Wij weten exact waar een goede keukenvloer aan moet voldoen. De vloer is meestal na een dag weer te gebruiken.
Voordelen
Een gietvloer kent vele voordelen. Dit zijn de belangrijkste.
Uitstekend reinigbaar
Een vloer in de horeca keuken wordt vies door etensresten en water. Het is belangrijk dat de vloer aan het eind van de dag gemakkelijk schoon te maken is. Een gietvloer is extreem vlak, waardoor deze uitstekend te reinigen is. Etensresten hechten zich niet langer in kieren en gaten.
Egaliserend tot 70 mm
In een vloer onstaan op den duur oneffenheden. Zeker wanneer de keuken opnieuw ingericht wordt, en bevestigingsgaten tevoorschijn komen. Een gegoten vloer egaliseert oneffenheden tot wel 70 mm groot.
Anti-slip
Veiligheid is van groot belang voor uw koks en serveersters. Een natte vloer wordt al snel spekglad. Wij brengen een anti-sliplaag aan voor een veilige werkomgeving.
Gratis & vrijblijvend advies over onze horeca gietvloeren
Wij bieden oplossingen die aansluiten op de gewenste duurzaamheid en budgettaire ruimte. Een van onze experts zal contact met u opnemen om samen met u ter plaatse de mogelijkheden te bekijken voor een gietvloer. Daarna ontvangt u een gespecificeerde offerte. Alles geheel kosteloos en vrijblijvend!
Vrijblijvende offerte voor gietvloeren