Gietvloer voor de werkplaats. Specialist sinds 1958 | JAKI

Een vervuilde en beschadigde werkplaatsvloer?

De vloer in de werkplaats krijgt veel te verduren. Vloeistoffen zoals motorolie, koelvloeistof en vetten komen op de vloer terecht en tasten deze aan. Ook zorgt een wisselende drukbelasting voor slijtage. Denk aan het in en uitrijden van de auto’s, het verrijden van de gereedschapswagens en het stallen van auto-onderdelen.

Specialist in gietvloeren sinds 1958

JAKI maakt beton beter sinds 1958. We brengen gietvloeren aan op uiteenlopende locaties. Wij stemmen de oplossing altijd af op factoren als de ondergrond, belasting, functie en kleur.

 • Na enkele dagen weer belastbaar
 • De vloer blijft jarenlang extreem vlak
 • De werkplaats blijft jarenlang representatief

Het is mogelijk om de werkplaatsvloer anti-slip, anti-statisch of halfgeleidend uit te voeren. We werken uitsluitend met hoogwaardige gietmortels en coating. De vloeren zijn naadloos, vloeistofdicht en worden in één keer aangebracht. 

Onze werkwijze

1

Schraplaag aanbrengen

2

Aanbrengen gietvloer

3

Toplaag aanbrengen

Voordelen van een gietvloer in de werkplaats

Een gietvloer zorgt niet alleen voor een vlak en reinigbaar resultaat. Het is ook mogelijk om de gietvloer in een bepaalde kleur uit te laten voeren. Zo beschikt de werkplaats over de juiste uitstraling, passend bij de showroom.

Een gietvloer beschermt ook de betonconstructie van de vloer. Bijtende vloeistoffen tasten het beton aan, en op den duur ook de wapening. Een gietvloer voorkomt dit.

Oneffenheden in het beton worden zonder problemen weggewerkt. Bijvoorbeeld wanneer een hefbrug wordt verplaatst. De oude bevestigingspunten laten beschadigingen achter. Met een gietvloer werken wij oneffenheden tot 70 mm weg. Wij brengen ook gietvloeren aan in werkplaatsen in de zware industrie.

Gratis & vrijblijvend advies voor uw werkplaatsvloer

Wij bieden oplossingen die aansluiten op de gewenste duurzaamheid en budgettaire ruimte. Een van onze experts zal contact met u opnemen om samen met u ter plaatse de mogelijkheden te bekijken voor een gietvloer. Daarna ontvangt u een gespecificeerde offerte. Alles geheel kosteloos en vrijblijvend!

Vrijblijvende offerte voor werkplaatsvloer

Snel offerte aanvragen


  Referenties

  Kunststof gietvloer
  proj_1 Bekijk al onze referenties
  Cementgebonden gietvloer
  proj_1 Bekijk al onze referenties
  Zwembad renoveren in Opmeer
  proj_1 Bekijk al onze referenties