Gietvloer voor de zware industrie. Specialist sinds 1958 | JAKI

Specialist in vloerrenovaties en -reparaties

JAKI is de specialist in gietvloeren. Veel grote bedrijven in de industrie, behoren tot onze trouwe klantenkring. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en coatings. Altijd afgestemd op de ondergrond en functie van de bedrijfsvloer.

Voordelen industriële gietvloer

De vele voordelen van gietvloeren, maken het de ideale oplossing voor industriële omgevingen. Tevens zijn gietvloeren af te werken met verschillende coatings, voor verschillende doeleinden.

Vlak resultaat

Een gietvloer blijft jarenlang extreem vlak. Vooral handig wanneer men gebruikmaakt van steekwagens of een geautomatiseerd magazijn.

Teven is een vlakke vloer gemakkelijk te reinigen. De werkomgeving blijft hygiënisch, representatief en gaat langer mee.

Hoge belasting

Zware heftrucks of andere industriële machines zijn geen probleem voor de gietvloer. De vloer blijft jarenlang in goede conditie en is tevens kras- en slijtvast.

Chemische resistentie

De gietvloer wordt niet aangetast door chemische stoffen én beschermt de ondergrond.

Egaliserend effect

Wij kunnen gietvloeren aanbrengen met een maximale dikte van 70 mm. Beschadigingen en oneffenheden worden hiermee weggewerkt. Bijvoorbeeld het hoogteverschil tussen twee hallen.

Antislip

Veiligheid is van groot belang voor uw medewerkers. Door een anti-slipcoating aan te brengen, wordt voorkomen dat medewerkers uitglijden.

Halfgeleidend

Statische elektriciteit zorgt voor een gevaarlijke werkomgeving. Door middel van anti-statische coating wordt de elektriciteit naar de aarde geleid. Dit voorkomt ernstige verwondingen bij medewerkers.

Onze werkwijze

1

Schraplaag aanbrengen

2

Aanbrengen gietvloer

3

Toplaag aanbrengen

Toepassing gietvloer in de industrie

Dankzij deze voordelen zijn gietvloeren uitermate geschikt voor bedrijven, waar de vloer onder constante belasting staat. Denk aan de chemische industrie, staalindustrie, fabriekshallen, machinebouw en magazijnen met meerdere heftrucks. Daarnaast brengen wij ook gietvloeren aan voor horeca keukens en werkplaatsen.

Gratis & vrijblijvend advies voor uw industriële gietvloer

Wij bieden oplossingen die aansluiten op de gewenste duurzaamheid en budgettaire ruimte. Een van onze experts zal contact met u opnemen om samen met u ter plaatse de mogelijkheden te bekijken voor een gietvloer. Daarna ontvangt u een gespecificeerde offerte. Alles geheel kosteloos en vrijblijvend!

Vrijblijvende offerte voor gietvloeren

Snel offerte aanvragen


  Referenties

  Kunststof gietvloer
  proj_1 Bekijk al onze referenties
  Cementgebonden gietvloer
  proj_1 Bekijk al onze referenties
  Zwembad renoveren in Opmeer
  proj_1 Bekijk al onze referenties