Specialist in gietvloer renovatie & reparatie sinds 1958 | JAKI

Zorgen beschadigingen voor problemen op de werkvloer?

In magazijnen en bedrijfshallen is een gladde werkvloer noodzakelijk. Wanneer beschadigingen ontstaan, moeten deze zo snel mogelijk hersteld worden.

Zeker wanneer er met heftrucks wordt gereden. Door over de beschadigingen te rijden, wordt de schade steeds erger. Tevens bestaat de kans dat materieel beschadigd raakt. Door het aanbrengen van een gietvloer is de werkvloer weer vlak.

Specialist gietvloer renovatie sinds 1958

JAKI renoveert en repareert vloeren sinds 1958. We brengen gietvloeren aan voor uiteenlopende bedrijven. Wij stemmen de oplossing altijd af op factoren als de ondergrond, belasting, functie en kleur.

 • Na enkele dagen weer belastbaar
 • Vloer blijft jarenlang extreem vlak
 • Heftrucks en personeel doen vloeiend hun werk

Zo is het mogelijk om de vloer anti-slip, anti-statisch of halfgeleidend uit te voeren. We werken uitsluitend met hoogwaardige gietmortels en coating. De gietvloeren zijn naadloos, vloeistofdicht en worden in één keer aangebracht door onze specialisten. 

Cementgebonden gietvloer

Met een cementgebonden gietvloer kun je minimale niveauverschillen in de vloer wegwerken. Een cementgebonden gietvloer is daardoor uitermate geschikt voor het uitvoeren van vloerrenovaties.

Kunststof gietvloer

Er zijn verschillende soorten kunststof gietvloeren. In de industrie passen wij vooral epoxy gietvloeren toe. Naast het feit dat een epoxy gietvloer hard en stootbestendig is, is deze ook resistent tegen allerlei zuren.

Ook in verband met hygiëne kiest men in bepaalde sectoren voor een epoxy gietvloer. Een polyurethaan gietvloer is een taai-elastische vloer. Deze heeft een hoge slijt- en krasvastheid, is poriëndicht en scheuroverbruggend.

Specialistische toepassingen

Door onze ruime ervaring, plaatsen wij specialistische gietvloeren voor uiteenlopende bedrijven. Wij brengen gietvloeren aan in de zware industrie, en op plaatsen waar hygiëne of de esthetiek belangrijk zijn. Denk aan werkplaatsen en horeca keukens. Wij hebben ervaring met vrijwel alle type gietvloeren.

Onze werkwijze

1

Aanbrengen schraplaag

2

Aanbrengen gietvloer

3

Aanbrengen toplaag

Gratis & vrijblijvend advies voor gietvloeren

Wij bieden oplossingen die aansluiten op de gewenste duurzaamheid en budgettaire ruimte. Een van onze experts zal contact met u opnemen om samen met u ter plaatse de mogelijkheden te bekijken voor een gietvloer. Daarna ontvangt u een gespecificeerde offerte. Alles geheel kosteloos en vrijblijvend!

Vrijblijvende offerte voor gietvloeren

Snel offerte aanvragen


  Referenties

  Balkonrenovatie appartementencomplex Arnhem
  proj_1 Bekijk al onze referenties
  Kunststof gietvloer
  proj_1 Bekijk al onze referenties
  Cementgebonden gietvloer
  proj_1 Bekijk al onze referenties