Gietvloer nodig? | Specialist in het aanbrengen van gietvloeren | JAKI

JAKI is uw applicateur in het aanbrengen van gietvloeren

Jaki heeft jarenlange ervaring in het aanbrengen van gietvloeren in bedrijfshallen, winkels en magazijnen. Deze ervaring staat garant voor doelgerichte adviezen en kwalitatieve, duurzame eindresultaten. De keuze voor de juiste gietvloer is afhankelijk bijvoorbeeld de ondergrond, de optredende belastingen de gewenste esthetiek.

Gietvloer aanbrengen

Gietvloeren brengen we aan door te gieten op de ondervloer. De vloeren zijn naadloos, vloeistofdicht en brengen we in één keer aan. Vraag ons naar de verschillende soorten gietvloeren. Bekijk hieronder direct de instructievideo voor het aanbrengen van een gietvloer.

Cementgebonden gietvloer

Met een cementgebonden gietvloer kun je minimale niveauverschillen in de vloer wegwerken. Een cementgebonden gietvloer is daardoor uitermate geschikt voor het uitvoeren van vloerrenovatie. Kijk hier voor informatie over het egaliseren van een vloer door middel van een cementgebonden gietvloeren.

Kunststof gietvloeren

Er zijn verschillende soorten kunststof gietvloeren. In de industrie (bedrijfshallen, garage's en magazijnen) passen wij vooral epoxy gietvloeren toe. Naast het feit dat een epoxy gietvloer hard en stootbestendig is, is deze ook resistent tegen allerlei zuren. Ook i.v.m. hygiëne kiest men in bepaalde sectoren voor een epoxy gietvloer. Een polyurethaan gietvloer is een taai-elastische vloer. Deze heeft een hoge slijt- en krasvastheid is poriëndicht en scheuroverbruggend.

Onze werkwijze

1

Aanbrengen schraplaag

2

Aanbrengen gietvloer

3

Aanbrengen toplaag

Gratis & vrijblijvend advies voor gietvloeren

Wij bieden oplossingen die aansluiten op de gewenste duurzaamheid en budgettaire ruimte. Een van onze experts zal contact met u opnemen om samen met u ter plaatse de mogelijkheden te bekijken voor een gietvloer. Daarna ontvangt u een gespecificeerde offerte. Alles geheel kosteloos en vrijblijvend!

Vrijblijvende offerte voor gietvloeren

Snel offerte aanvragen


Referenties

Vloerrenovatie Zoutloods
proj_1 Bekijk al onze referenties
Betonreparatie en kitwerk flat
proj_1 Bekijk al onze referenties
Sanadome, duurzame renovatie
proj_1 Bekijk al onze referenties