Injecteren tegen optrekkend vocht? | Specialist in injectiewerk | JAKI

Hoe ontstaat optrekkend vocht

Bij woningen waarvan de fundering in een vochtige grond ligt komt het voor dat dit vocht via de muren omhoog trekt. De binnenmuur komt op een gegeven moment in de woonkamer uit. Hier ontstaan dan natte plekken. Door het warme binnenklimaat verdampt het vocht uit de binnenmuur en wordt de ruimte vochtig. Na verloop van tijd ontstaat er schimmel op de muur wat zorgt voor een ongezond klimaat.

Tegengaan van optrekkend vocht

Het vocht trekt dus door de muur vanuit de grond omhoog. Door de vochtdoorslag te versperren zorgen we ervoor dat het vocht niet in de woonkamer komt. We sluiten de weg die het water volgt af. Hierdoor komt het vocht niet hoger de woning in en krijg je weer een droge kamermuur.

Werkwijze JAKI tegen optrekkend vocht

Wij boren ter hoogte van de kamervloer een horizontaal patroon van gaten in de muur. Dit kan bijvoorbeeld achter de plint zijn. In deze gaten plaatsen we injectie-nippels. Vervolgens injecteren we hars door de injectienippels in de muur. Deze hars wordt door de stenen opgezogen. Hierdoor ontstaat er een horizontale laag waardoor geen vocht meer kan komen. Na het injecteren werken we de boorgaten. Met deze werkwijze verhelpen we het probleem met optrekkend vocht met minimale overlast.

Zelf injecteren tegen optrekkend vocht?

Bent u van plan om zelf te gaan injecteren om optrekkend vocht te verhelpen in muren. Dan verwijzen wij u graag naar ons zusterbedrijf Kiwitz. Kiwitz is specialist in injectieproducten die door professionals en particulieren worden gebruikt. U kunt direct via de webshop van Kiwitz bestellen.

 

Onze werkwijze

1

Gaten boren t.b.v. injectie.

2

Gaten leeg zuigen.

3

Injecteren tegen optrekkend vocht.

4

Injecteren tegen optrekkend vocht.

Gratis & vrijblijvende inspectie voor injectiewerkzaamheden

Wij bieden oplossingen die aansluiten op de gewenste duurzaamheid en budgettaire ruimte. Een van onze experts zal contact met u opnemen om samen met u ter plaatse de mogelijkheden te bekijken om het optrekkend vocht te verhelpen. Daarna ontvangt u een gespecificeerde offerte. Alles geheel kosteloos en vrijblijvend!

Vrijblijvende offerte voor het verhelpen van optrekkend vocht in de muur

Snel offerte aanvragen


  Referenties

  Balkonrenovatie appartementencomplex Arnhem
  proj_1 Bekijk al onze referenties
  Kunststof gietvloer
  proj_1 Bekijk al onze referenties
  Cementgebonden gietvloer
  proj_1 Bekijk al onze referenties