Injecteren scheuren in beton? | Specialist in injectiewerk | JAKI

Afdichten volgens de injectiemethode meest effectief bij lekkages of plaatselijke vochtbelasting

Als er door scheuren in beton of metselwerk lekkage ontstaat, is afdichten volgens de injectiemethode een goede optie. Hierbij spuiten we injectiemateriaal in de constructie, water kan daarna niet meer binnendringen.

Voorkom schade aan de constructie bij optrekkend vocht

Optrekkend vocht komt door water dat via een capillaire werking in de constructie trekt. Dit veroorzaakt zichtbare vochtplekken die zich zowel onder als boven het maaiveld manifesteren. Optrekkend vocht kan ernstige schade aan de constructie veroorzaken. Een effectieve aanpak van optrekkend vocht is dan ook van groot belang. JAKI behandelt optrekkend vocht door het aanbrengen van een horizontaal vochtscherm in de muren. Het horizontale vochtscherm gaat de capillaire werking in de muren tegen.

Herstel de sterkte van de constructie bij scheuren in het beton

Scheuren in beton tasten de sterkte van de constructie aantasten. Afhankelijk van de scheurwijdte en hechtvlakken verlijmen we de constructie met epoxy. Hierdoor krijgt de constructie haar sterkte en veiligheid terug.

Gratis & vrijblijvende inspectie voor injectie scheuren beton

Wij bieden oplossingen die aansluiten op de gewenste duurzaamheid en budgettaire ruimte. Een van onze experts zal contact met u opnemen om samen met u ter plaatse de mogelijkheden te bekijken voor het injecteren van het beton of metselwerk. Daarna ontvangt u een gespecificeerde offerte. Alles geheel kosteloos en vrijblijvend!

Vrijblijvende offerte voor het afdichten van uw kelder of gratis advies

Snel offerte aanvragen


Referenties

Vloerrenovatie Zoutloods
proj_1 Bekijk al onze referenties
Betonreparatie en kitwerk flat
proj_1 Bekijk al onze referenties
Sanadome, duurzame renovatie
proj_1 Bekijk al onze referenties