Scheuren in beton injecteren? Specialist in betoninjectie sinds 1958 | JAKI

Last van scheuren in het beton?

Scheuren in beton zorgen voor schade aan de constructie. De betonconstructie wordt hierdoor ernstig verzwakt. Op de lange termijn resulteert dit in gevaarlijke situaties, en is renovatie onvermijdelijk.

Om dit te voorkomen, injecteren wij de scheuren. Afhankelijk van de scheurwijdte en hechtvlakken verlijmen we de constructie met epoxy. Hierdoor krijgt de constructie haar sterkte terug en dringt vocht niet langer naar binnen.

Oorzaak scheuren vaststellen

Voordat we overgaan op reparatie, voeren wij een inspectie uit. Deze inspectie is nodig om te achterhalen hoe de scheuren zijn ontstaan. Beton wordt blootgesteld aan het weer, wisselende temperaturen en wisselende belasting.

Dit zorgt voor talloze mogelijke oorzaken van de scheuren. Enkele bekende oorzaken zijn schade en verzakking, maar er zijn nog meer oorzaken.

Belangrijk is om eerst het onderliggende probleem op te lossen, voordat de scheuren hersteld worden. JAKI biedt altijd een doelgerichte en efficiënte oplossing.

JAKI: specialist in betoninjectie sinds 1958

JAKI is gespecialiseerd in betoninjectie. We hebben al meer dan 60 jaar ervaring met het renoveren en repareren van beton. Voordat we de scheuren injecteren, voeren wij een grondige inspectie uit.

 • De constructie blijft ijzersterk
 • De constructie blijft waterdicht
 • De betonwapening blijft beschermt
 • Voorkom schade door optrekkend vocht

Optrekkend vocht komt door water dat via een capillaire werking in de constructie trekt, en veroorzaakt op termijn ernstige schade aan de constructie. Een effectieve aanpak van optrekkend vocht is dan ook van groot belang.

JAKI behandelt optrekkend vocht door het aanbrengen van een horizontaal vochtscherm in de muren. Het horizontale vochtscherm gaat de capillaire werking in de muren tegen.

Vrijblijvende inspectie van de scheuren

Wij bieden oplossingen die aansluiten op de gewenste duurzaamheid en budgettaire ruimte. Een van onze experts neemt contact met u op om samen met u ter plaatse de mogelijkheden te bekijken van de injectiemethode. Daarna ontvangt u een gespecificeerde offerte. Alles geheel kosteloos en vrijblijvend.

Gratis & vrijblijvende inspectie voor injectie scheuren beton

Wij bieden oplossingen die aansluiten op de gewenste duurzaamheid en budgettaire ruimte. Een van onze experts zal contact met u opnemen om samen met u ter plaatse de mogelijkheden te bekijken voor het injecteren van het beton of metselwerk. Daarna ontvangt u een gespecificeerde offerte. Alles geheel kosteloos en vrijblijvend!

Vrijblijvende offerte voor het dichten van scheuren

Snel offerte aanvragen


  Referenties

  Balkonrenovatie appartementencomplex Arnhem
  proj_1 Bekijk al onze referenties
  Kunststof gietvloer
  proj_1 Bekijk al onze referenties
  Cementgebonden gietvloer
  proj_1 Bekijk al onze referenties