Kelderafdichting buitenzijde? | Specialist in kelderafdichting | JAKI

Problemen met lekkende kelders voorkomen?

Afdichting aan de buitenzijde van kelders en andere ondergrondse constructies is de meest effectieve afdichting. Hiermee voorkom je dat vocht een kans krijgt om in de constructie binnen te dringen. Afdichting aan de buitenzijde van de kelder is een preventieve afdichtingsmethode. Doorgaans breng je afdichtingen aan de buitenzijde aan tijdens de ruwbouw fase in verband met de bereikbaarheid van de af te dichten onderdelen.

Afdichten met bitumen of cementeuze afdichtingsmortels

Kelderafdichting aan de buitenzijde realiseer je door het aanbrengen van een hoogwaardig dichtingsmateriaal op de constructie. Wij hebben sinds 1960 ervaring met het aanbrengen van bitumineuze dichtingspasta's door heel Nederland. De gekozen bitumen dichtingspasta's zijn de hoogst gekwalificeerde die op de markt verkrijgbaar zijn en kennen een zeer hoog vaste stof gehalte. Ook is het mogelijk om hoogwaardige cementeuze dichtingsmortels aan te brengen als bescherming van de ondergrondse constructie. De bitumen dichtingspasta's brengen we aan volgens de spaan- of spuitmethode. De ondergrondse constructie bescherm je aan de buitenzijde tegen indringend vocht, de meest effectieve en duurzame manier van afdichten. Afdichten met de beschreven dichtingsmiddelen heeft de volgende voordelen:

 • Het is naadloos aan te brengen;
 • Eenvoudig aan te brengen rondom doorvoeren en in- en uitwendige hoeken;
 • Er is volledig contact met de ondergrond;
 • Efficiënte verwerking;
 • Geschikt voor het verlijmen van isolatieplaten.

Afdichten van holle wand systemen

Holle wand systemen komen steeds vaker voor. Holle wanden kun je ondergronds alleen succesvol afdichten met behulp van effectieve dichtingsmethoden. Vooral de naden en aansluiting met de vloer zijn gevoelige plekken voor vocht. Door een effectieve afdichting voorkom je overlast en schade.

 

Gratis & vrijblijvend advies voor kelderafdichting aan de buitenzijde

Wij bieden oplossingen die aansluiten op de gewenste duurzaamheid en budgettaire ruimte. Een van onze experts zal contact met u opnemen om samen met u ter plaatse de mogelijkheden te bekijken voor kelderafdichting aan de buitenzijde. Daarna ontvangt u een gespecificeerde offerte. Alles geheel kosteloos en vrijblijvend!

Vrijblijvende offerte voor kelderafdichting aan de buitenzijde

Snel offerte aanvragen


  Referenties

  Balkonrenovatie appartementencomplex Arnhem
  proj_1 Bekijk al onze referenties
  Kunststof gietvloer
  proj_1 Bekijk al onze referenties
  Cementgebonden gietvloer
  proj_1 Bekijk al onze referenties