Kunststof gietvloer & rolcoating specialist sinds 1958 | JAKI

Specialist in kunststof gietvloeren sinds 1958

JAKI is al meer dan 60 jaar de specialist in het aanbrengen van kunststof gietvloeren en rolcoatings. De keuze voor een geschikt vloersysteem hangt onder meer af van de ondergrond, de optredende belastingen en de gewenste esthetiek.

Toepassing rolcoating

JAKI werkt voornamelijk met coatingssystemen op basis van epoxy of polyurethaan. We hebben verschillende coatings, afhankelijk van het doel van de coating. De coating kan decoratief worden ingestrooid met gekleurde flakes.

Mogelijke eigenschappen rolcoating

 • Anti-slipsysteem
 • Matte kleur
 • Glanzende kleur
 • Chemicaliënbestendig
 • Antistatisch
 • Halfgeleidend
 • snelwerkend systeem

Deze eigenschappen maken rolcoating uitermate geschikt voor magazijnen, bedrijfshallen, balkons, galerijen en werkplaatsen.

Met een rolcoating voorkomt u een verhoging van de vloer. De coating is slechts 0,5 mm dik, waardoor bestaande oneffenheden zichtbaar blijven. Wilt u oneffenheden wegwerken, dan is een kunststof gietvloer meer passend voor uw situatie.

Toepassing kunststof gietvloer

Met een gietvloer van epoxy of polyurethaan werken wij oneffenheden tot 3 mm weg. Dit geeft een gladder en duurzamer resultaat. Een kunststof gietvloer gaat langer mee dan uitsluitend een coating. Zeker wanneer de vloer wordt belast door heftrucks.

Op balkons en galerijen zorgt een gietvloer voor bescherming van de betonconstructie. Water dringt niet meer door tot de betonwapening, zodat betonrot wordt voorkomen.

Het is mogelijk om de gegoten vloer af te werken met een rolcoating. Zo is de vloer optimaal beschermd en passend afgewerkt.

Onze werkwijze

1

Vloer voor renovatie

2

Stofloos stralen ondergrond

3

Aanbrengen coatings

4

Aanbrengen coatingsysteem

5

Coatingsysteem bedrijfvloer

Gratis & vrijblijvend advies voor kunststof gietvloeren en rolroacting

Wij bieden oplossingen die aansluiten op de gewenste duurzaamheid en budgettaire ruimte. Een van onze experts zal contact met u opnemen om samen met u ter plaatse de mogelijkheden te bekijken voor een coatingsysteem. Daarna ontvangt u een gespecificeerde offerte. Alles geheel kosteloos en vrijblijvend!

Vrijblijvende offerte voor kunsstof vloeren

Snel offerte aanvragen


  Referenties

  Balkonrenovatie appartementencomplex Arnhem
  proj_1 Bekijk al onze referenties
  Kunststof gietvloer
  proj_1 Bekijk al onze referenties
  Cementgebonden gietvloer
  proj_1 Bekijk al onze referenties