Uw oprit laten reinigen & onderhoudsarm maken - Jaki

Zit uw oprit onder de aanslag & onkruid?

Onkruid en (groene) aanslag zorgen voor een onfris uitziende oprit. Terwijl de oprit, een van de eerste zaken is die in het oog springen bij een woning. Een onverzorgde oprit doet dus afbreuk aan de uitstraling van uw hele woning.

Waarschijnlijk hebt u in het verleden de oprit zelf schoongemaakt. Dat kost een hoop tijd en het effect is helaas van korte duur. Binnen een maand komt het onkruid weer tussen de tegels door en wordt de eerste aanslag alweer zichtbaar.

Uw oprit in één dag laten reinigen

Bespaar uzelf de moeite en laat uw oprit reinigen door Jaki. Binnen een dag is de bestrating weer als nieuw. Door onze grondige aanpak, blijft uw oprit jarenlang onderhoudsarm.

 • Verbetert de uitstraling van uw woning
 • Verhoogt de waarde van uw woning
 • U houdt tijd over voor leuke dingen

Onze werkwijze

1

Oprit voor reiniging

2

Oprit stoomreinigen

3

Doden algen en schimmels

4

Impregneren oprit

5

Kleurverdieper aanbrengen

6

Eindresultaat

Aankomende jaren onderhoudsarm

Uw oprit wordt dag in dag uit blootgesteld aan weersinvloeden. Schimmels en algen vestigen zich op de tegels, met als resultaat: (groene) aanslag, onkruid en vuil.

Wanneer u zelf gaat schrobben, lijkt de oprit schoon. Maar in werkelijkheid zitten de schimmels en algen nog steeds in de tegels. Daardoor komt de aanslag en het onkruid zo snel weer terug.

Bij Jaki doden wij de schimmels en algen. Uiteraard gebeurt dit 100% milieuvriendelijk. Vervolgens impregneren wij de tegels. Vuil en aanslag hechten zich niet meer aan uw oprit.

Door deze grondige aanpak, blijft uw oprit de aankomende jaren onderhoudsarm.

Gratis & vrijblijvend offerte reinigen oprit

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan voor het reinigen en impregneren van uw bestrating, uw oprit of terras. Wij bespreken vooraf uw wensen en de mogelijkheden. Daarna ontvangt u een gespecificeerde offerte.

Vrijblijvende offerte voor onderhoud oprit

Snel offerte aanvragen


  Referenties

  Balkonrenovatie appartementencomplex Arnhem
  proj_1 Bekijk al onze referenties
  Kunststof gietvloer
  proj_1 Bekijk al onze referenties
  Cementgebonden gietvloer
  proj_1 Bekijk al onze referenties