Troffelvloer laten aanbrengen? Specialist sinds 1958 | JAKI

Last van beschadigingen of ongelijke vloeren?

Ongelijke vloeren zorgen voor verschillende problemen. Medewerkers kunnen struikelen of zich verstappen. Het probleem wordt meestal verergerd door het gebruik van heftrucks.

De heftrucks rijden dagelijks over de ongelijke vloeren, met gevaar voor de lading. Steeds meer delen van de vloer komen los. Reparatie door middel van een troffelvloer is de oplossing.

Toepassing en voordelen troffelvloer

Troffelvloeren brengen wij aan voor industriehallen, magazijnen, slachterijen, grootkeukens, werkplaatsen, parkeergarages en balkons. 

Dit vloersysteem is extreem sterk, en daarom geschikt voor vloeren die zwaar belast worden. Daarom is een troffelvloer ook ideaal te gebruiken voor de voegovergang tussen twee hallen.

Wij leggen de vloer indien gewenst op afschot. Wij sealen de troffelvloer om de chemische resistentie en reinigbaarheid te vergroten. Dit zijn de voornaamste voordelen:

 • Geschikt om niveauverschillen weg te werken
 • Geschikt voor zware belastingen
 • Eventueel op afschot
 • Laagdiktes tot 50 mm 
 • Vloeistofdicht
 • Naadloos
 • Stootvast
 • Slijtvast

Een troffelvloer is een duurzame oplossing en gaat jarenlang mee. Wij brengen de vloer in één dag aan en is de volgende dag weer te gebruiken.

JAKI: specialist in troffelvloeren sinds 1958

JAKI is al ruim 60 jaar gespecialiseerd in de reparatie en renovatie van bedrijfsvloeren. Wij weten als geen ander welke oplossing het beste past bij uw probleem. Wij komen altijd langs voor een inspectie, voordat wij een offerte maken. Onze inspectie is kosteloos en vrijblijvend.

Onze werkwijze

1

Beschadigde overgang tussen vloeren

2

Frezen ondergrond

3

Stofvrij maken hechtvlakken

4

Voorstrijken hechtvlakken

5

Aanmaken 2-componenten materiaal

6

Aanbrengen voegovergang

7

Voegovergang tussen 2 vloeren

Gratis & vrijblijvend advies voor het aanbrengen van een troffelvloer

Wij bieden oplossingen die aansluiten op de gewenste duurzaamheid en budgettaire ruimte. Een van onze experts zal contact met u opnemen om samen met u ter plaatse de mogelijkheden te bekijken voor de troffelvloer. Daarna ontvangt u een gespecificeerde offerte. Alles geheel kosteloos en vrijblijvend!

Vrijblijvende offerte voor troffelvloer

Snel offerte aanvragen


  Referenties

  Balkonrenovatie appartementencomplex Arnhem
  proj_1 Bekijk al onze referenties
  Kunststof gietvloer
  proj_1 Bekijk al onze referenties
  Cementgebonden gietvloer
  proj_1 Bekijk al onze referenties