Vloerrenovatie & -reparatie? Specialist sinds 1958 | JAKI

Vloerrenovatie & -reparatie

Beschadigde vloeren zorgen voor onveilige situaties

Een gladde vloer is onmisbaar op plekken als bedrijfshallen en magazijnen. Maar door het intensieve gebruik, verslechterd de staat van de vloeren. Op den duur krijgt u te maken met loszittende delen of gaten in het beton. 

Dit zorgt voor onveilige situaties. Een medewerker die zich verstapt, of een heftruck die uit balans raakt door een gat in de vloer.

JAKI: specialist in renovatie & reparatie van vloeren

Sinds 1958 voert JAKI renovaties en reparaties uit aan bedrijfsvloeren. Wij komen altijd op locatie de vloeren inspecteren, zodat we altijd de juiste oplossing voorstellen.

Reparatie van de vloer

In veel gevallen is renovatie niet nodig, maar volstaat een reparatie. JAKI heeft verschillende oplossingen voor verschillende problemen. 

Kunststof gietvloeren

Kunststof vloeren en coatingsystemen worden toegepast als bescherming en afwerking. De keuze voor een geschikt vloersysteem hangt onder meer af van de ondergrond, de optredende belastingen en de gewenste esthetiek. Een kunststofvloer voorkomt het indringen van water of chemische stoffen. 

Meer over kunststof gietvloeren

Gietvloeren

JAKI heeft jarenlange ervaring in het aanbrengen van gietvloeren in bedrijfshallen, winkels en magazijnen. Deze ervaring staat garant voor doelgerichte adviezen en kwalitatieve, duurzame eindresultaten. De keuze voor de juiste gietvloer is afhankelijk van de ondergrond, de optredende belastingen en de gewenste esthetiek.

Meer over gietvloeren

Troffelvloeren

Troffelvloeren zijn geschikt voor grotere laagdiktes en zware belastingen. Om de chemische resistentie en reinigbaarheid van de troffelvloer te vergroten, sealen wij de troffelvloer. Een troffelvloer is een duurzame vloer met een mat uiterlijk. Deze brengen wij handmatig aan, eventueel op afschot.

Meer over troffelvloeren

Renovatie van de vloer

Wanneer de vloer dermate beschadigd is dat reparatie niet mogelijk is, gaan we over tot renovatie. Meestal doen wij dit in de vorm van een cementgebonden gietvloer. 

Cementgebonden gietvloer

Vloerrenovaties voeren wij veelal uit met hoogwaardige, cementgebonden gietvloeren. Deze gietvloeren brengen wij aan in uiteenlopende diktes van 3 tot 70 mm. Op deze manier zijn grote beschadigingen of hoogteverschillen weg te werken. Bijvoorbeeld bij de overgang van de ene naar de andere hal. 

Meer over cementgebonden gietvloeren

Snel offerte aanvragen


  Laatste projecten

  Balkonrenovatie appartementencomplex Arnhem
  proj_1 Bekijk referentie
  Kunststof gietvloer
  proj_1 Bekijk referentie
  Cementgebonden gietvloer
  proj_1 Bekijk referentie
  Zwembad renoveren in Opmeer
  proj_1 Bekijk referentie