Archief Blog - Jaki.nl
Geplaatst op 13 oktober 2022

Jaki op Logistica Next: 8 – 10 november 2022

Van 8 t/m 10 november zijn wij aanwezig op Logistica Next in de Jaarbeurs in Utrecht. Een gladde vloer is onmisbaar op plekken als... Lees verder »

Geplaatst op 23 augustus 2022

Jaki op ZwembadBranche dag: 11 oktober 2022

Op 11 oktober zijn wij aanwezig op de ZwembadBranche Dag in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Jaki is gespecialiseerd in het renoveren van... Lees verder »

Geplaatst op 18 juni 2021

5 situaties waarin vloerreparatie volstaat

Het aanbrengen van een nieuwe gietvloer vraagt om een flinke investering. Maar wat als het helemaal niet nodig is om de volledige vloer te... Lees verder »

Geplaatst op 19 april 2021

4 gietvloeren met specifieke eigenschappen

In veel gevallen volstaat een standaard gietvloer niet. De belasting is dusdanig, dat een normale gietvloer binnen de kortste keren weer aan vervanging toe... Lees verder »

Geplaatst op 15 april 2021

Wanneer een gietvloer met antislip?

In bepaalde situaties is een antislip-afwerking van de gietvloer onmisbaar. Het gaat dan om vloeren waar veel gelopen wordt, of om vloeren in de... Lees verder »

Geplaatst op 12 april 2021

De supervlakke gietvloer voor geautomatiseerde magazijnen en fabrieken

Een gietvloer is over het algemeen al vrij vlak. Maar dat is niet voor elke situatie genoeg. Bij sommige bedrijven telt elke millimeter. Niet... Lees verder »

Geplaatst op 19 februari 2021

Hoe wordt de dikte van een gietvloer bepaald?

Een gietvloer kan ik verschillende diktes aangebracht worden. Variërend van 1 mm tot 70 mm. Elke vloer vraagt weer om een andere dikte. Maar... Lees verder »

Geplaatst op 19 februari 2021

Wat is het verschil tussen een gietvloer en een troffelvloer?

Deze vraag krijgen we regelmatig. Niet zo gek ook, want beide vloeren worden vaak op dezelfde locaties aangebracht. Denk aan magazijnen en distributiecentra. In... Lees verder »

Geplaatst op 29 januari 2021

Ook zo klaar met schrobben? Laat uw terras impregneren

Heeft u voor de zoveelste keer uw terras schoon geschrobd? Baalt u er ook van hoe snel alles weer vies wordt? In dit artikel... Lees verder »

Geplaatst op 23 december 2020

Alle soorten gietvloeren voor bedrijven

JAKI is als sinds 1958 gespecialiseerd in alles wat met beton te maken heeft. We hebben al zoveel gietvloeren aangebracht, dat we onszelf gerust... Lees verder »

Geplaatst op 23 december 2020

7 tips voor het schoonmaken én houden van uw bestrating

De bestrating in uw tuin, in het mooiste als het er net in ligt. De tegels komen dan rechtstreeks uit de verpakking, en zijn... Lees verder »

Geplaatst op 23 december 2020

Hoe voorkomt u groene aanslag op tuintegels?

Groene aanslag. Dat hebt u liever niet op uw mooie tuintegels. Maar toch komt het elke keer weer terug. Vooral in de wintermaanden spreidt... Lees verder »

Snel offerte aanvragen